JARNÍ SLEVY AŽ 57% + NAVÍC SLEVA 15 % pouze dnes. Zadejte kód "SLEVA15". Akce platí jen do 27. dubna pro prvních 35 objednávek!

Látkové rolety

Látkové rolety a jejich výhody

Tradiční rolety jsou jedním z nejúčinnějších způsobů zatemnění, ochlazení místnosti a zachování soukromí. V tomto článku představujeme výhody investice do látkových rolet. Rolety z látky se stále častěji objevují v českých domech a bytech. To by nikoho nemělo překvapit – rolety spojují estetiku s funkcionalitou. Pokud však stále nejste zcela přesvědčeni o jejich koupi, pokračujte ve čtení.....

Jaké výhody mají látkové rolety?

Rolety jsou především skvělým způsobem, jak zatmět a ochladit místnost v slunečných, horkých dnech. Tento způsob vám umožní zvýšit pohodlí ve vašem domě a také efektivitu práce. Rolety chrání monitory před odlesky, které by mohly znepříjemňovat nebo dokonce znemožnit práci na počítači.

Látkové rolety zvyšují vaše pocit soukromí – díky nim se můžete cítit naprosto volně ve svém vlastním domě.

Další výhodou rolet je možnost přizpůsobit je individuálním preferencím nebo aranžmá daného interiéru. Vyberte si ze široké škály barevných variant a látkových textur, pokud se rozhodnete pro naše rolety. Dostupné možnosti najdete v kategorii Typy Látek.

Instalace a samotné používání tradičních rolet jsou mimořádně jednoduché a pohodlné.

Správné rozměry

Hotové výrobky jsou obvykle levnější než ty připravované na individuální objednávku. Pokud však máte v domě nestandardní okna, měli byste vsadit na rolety na míru – budou mnohem lépe přizpůsobeny a tudíž účinnější a estetičtější.

Proč naše Rolety?

Hledáte-li rolety, které spojují funkčnost s estetikou, jste na správném místě! Nabízíme látkové rolety MINI s bez invazivní montáží na rám okna, látkové rolety MIDI, také s bez invazivní montáží s možností doplnění o kazetu, látkové rolety DEN a NOC, s bez invazivní montáží na rám okna nebo invazivní montáží na zeď, do stropu či do okenního výklenku, volně visící látkové rolety MAXI, s invazivní montáží na zeď, do stropu či okenního výklenku a SPRCHOVÉ rolety, s invazivní montáží do stropu a na zeď. Naše rolety si snadno namontujete svépomocí a nezabere Vám to více než 5 minut.

Potřebujete individuální produkt? Kontaktujte nás, představte svá očekávání a my připravíme nabídku. Můžete nám zavolat, napsat e-mail nebo využít náš kontaktní formulář dostupný v sekci Kontakt