JARNÍ SLEVY AŽ 57% + NAVÍC SLEVA 15 % pouze dnes. Zadejte kód "SLEVA15". Akce platí jen do 7. května pro prvních 35 objednávek!

Volněvisící nástěnné rolety

Kdy jsou nástěnné rolety nejlepší volbou?

Nástěnné volně visící rolety jsou vynikajícím řešením pro ty, kteří hledají účinné a esteticky příjemné způsoby zakrývání větších okenních ploch. Naše předokenní rolety spojují funkcionalitu, eleganci a inovaci.

Charakteristickým rysem nástěnných rolet určených k montáži na stěnu je jejich vhodnost použití pro zastínění širokých oken až do šířky 220 cm. Vybavené mechanismy umožňují plynulou regulaci a pohodlné používání. Každá roleta obsahuje špičkový mechanismus pro manuální ovládání, což zajišťuje snadnou obsluhu.

Výhody volně visících rolet

Naše rolety jsou k dispozici v barevných provedeních mechanismů bílá a hnědá a široké škále látek. Od těch, které jemně zadržují světlo, po plně nepropustné látky. To umožňuje každému zákazníkovi najít ideálně přizpůsobenou roletu pro svůj interiér.

Použití předokenních látkových rolet: Kde se osvědčují nejlépe?

Předokenní látkové rolety jsou všestranným řešením, které se osvědčuje jak v domácích, tak v komerčních prostorách. Jsou ideální pro velká prosklená okna v obývacích pokojích, kde poskytují soukromí a ochranu před přímým slunečním světlem. V ložnicích zajišťují tmu, což je klíčové pro pohodlný spánek. V kancelářích nebo konferenčních místnostech umožňují kontrolu množství přirozeného světla, což zvyšuje pracovní komfort. Volně visící rolety se také skvěle osvědčují ve veřejných prostorách, jako jsou školy nebo restaurace, nabízejí snadnou obsluhu a elegantní vzhled.

Proč zvolit naše Rolety?

Kvalita našich rolet je naší prioritou. Pečlivě vyrobené z nejlepších materiálů zaručují dlouhou životnost a spolehlivost. Naše nabídka se vyznačuje atraktivními cenami a rychlým vyřízením objednávek, což nás činí volbou číslo 1 pro mnoho zákazníků.

Ideální přizpůsobení každému interiéru Bez ohledu na styl a charakter místnosti se naše stěnné rolety ideálně vměstnají do vašeho prostoru. Dostupné v různorodých barevných provedeních, jsou nejen funkční, ale také slouží jako dekorativní prvek interiéru.

Montáž našich rolet provedete hladce a bez problémů svépomocí do 5ti minut!