JARNÍ SLEVY AŽ 57% + NAVÍC SLEVA 15 % pouze dnes. Zadejte kód "SLEVA15". Akce platí jen do 27. dubna pro prvních 35 objednávek!

Rolety Den a Noc

Jaké mají výhody tyto rolety?

Chystáte se investovat do zastínění oken, které by vyhovovaly vaším požadavkům? Zkuste rolety Den a Noc. Co jsou to rolety Den a Noc a proč se pro ně rozhodnout? Na tyto otázky se pokusíme odpovědět v následujícím článku.

V závislosti na denní době a povětrnostních podmínkách – někdy potřebujeme úplné zatemnění oken, jindy chceme jen lehce omezit pronikající světlo. Pokud nechcete instalovat rolety a závěsy zároveň, zvažte investici do rolet den a noc. Jsou to jedny z nejoblíbenějších produktů našich zákazníků. V dnešním článku přiblížíme tento produkt a pokusíme se vás přesvědčit, proč se pro ně rozhodnout.

Rolety den a noc – co to je?

Jsou to rolety umožňující manuální regulaci množství světla pronikajícího do místnosti. To je možné díky jejich specifické konstrukci: roleta je vyrobena z materiálů s pruhy uspořádanými střídavě. Některé jsou průhlednější, jiné méně. Pomocí řetízku lze manipulovat s uspořádáním materiálů podle vlastních potřeb a preferencí. Existují tři konfigurace:

  • Pruhy s menší průhledností jsou umístěny vedle sebe – do místnosti tak proniká minimální množství světla.
  • Pruhy s menší průhledností jsou střídány s těmi, které jsou více průhledné – do místnosti tak proniká více světla než v předchozím případě.
  • Roleta je úplně odkrytá – do místnosti tak proniká maximální množství světla.

Rolety_Den_a_Noc_1     Rolety_Den_a_Noc_2

Rolety den a noc – výhody

Tyto rolety se skvěle hodí do místností, kde se mění potřeby osvětlení – například do ložnice nebo obývacího pokoje. Jsou velmi snadno ovladatelné a pohodlné. Vysoká funkčnost je ale jen jednou z výhod rolet den a noc. Díky svému zajímavému designu jsou významnou součástí aranžmá. Materiály tvořící roletu mohou být barevně sladěny s interiérem nebo individuálními preferencemi zákazníka. Naše firma nabízí širokou škálu barev a faktur materiálů pro rolety den a noc. Zveme vás k prozkoumání dostupných možností v sekci Tkaniny.

Proč naše rolety Den a Noc?

Hledáte-li rolety, které spojují funkčnost s estetikou, jste na správném místě! Nabízíme rolety den a noc vyrobené z materiálů nejvyšší kvality, navržené tak, aby sloužily mnoho let. Naše rolety si snadno namontujete svépomocí a nezabere Vám to více než 5 minut.

Nabízíme také rolety den a noc na míru. Potřebujete individuální produkt? Kontaktujte nás, představte svá očekávání a my připravíme nabídku. Můžete nám zavolat, napsat e-mail nebo využít náš kontaktní formulář dostupný v sekci Kontakt.